24/7
Support af IT

Sikkerhed

 

Sikker hosting

Sikkerhed er en væsentlig del af Zentura’s DNA, og udviklingen af vores løsninger tager ofte udgangspunkt i, at højne sikkerheden for vores kunder.

Det er væsentligt, at klarlægge behovet for sikkerhedsniveauet, inden man indleder et samarbejde.

Er I underlagt en IT revision, eller andre standarder som skal følges, er vores eksperter de rette at tale compliance og IT sikkerhed med.

  + Kontakt os
   

  Datacenter

  Zentura benytter Danmarks bedste datacenter, Interxion i Ballerup. Interxion’s stærke koncept har gjort dem til Europas største udbyder af datacentre, og de leverer nu højkvalitets hostingfaciliteter i 11 lande.

  Interxion er børsnoteret i USA, og lever op til branchens strengeste standarder. Datacenteret i Ballerup drives 100% på strøm fra vedvarende energikilder, og Interxion har bl.a. vundet Green IT’s pris som ”IT Operator of the year”.

  Datacenteret er klassificeret som Tier3, hvilket giver garanti for optimale forhold på en lang række ISO underlagte områder.

  Vi er stolte af at bruge Interxion’s faciliteter, og deres datacenter var et naturligt valg, da de ligesom os fokuserer på at være Best in Class.

  Har I særligt høje sikkerhedskrav ift. dataopbevaring, tilgængelighed, loadbalancing eller lignende - så tal med os om det.

   Danmarks bedste hostingfaciliteter på 100% vedvarende energi
   + Kontakt os
    

   SMS Passcode

   SMS PASSCODE er pr. default en del af sikkerhedspakken i Zentura Business Cloud, men leveres også som selvstændigt produkt på egen hardware. Løsningen sikrer Multi-Factor Authentication ved login til jeres data fra alle devices.

   SMS PASSCODE er en gennemtestet teknologi, baseret på den gadget de fleste sjældent er foruden – mobiltelefonen. Ved ønske om login sendes en engangs-kode pr. sms til brugerens mobiltelefon.

   Løsningen har et væld af individuelle muligheder. Således at login fra f.eks. arbejdsstationen på kontoret ikke er omfattet af samme procedurer, som ved login fra tablets uden for kontoret. Det handler om at sikre den rette sikkerhed og ikke mindst brugeroplevelse.

   Zentura var blandt de første leverandører af SMS PASSCODE, og har således mange års erfaring med opsætning, drift og support af løsningerne.

   Tag en snak med vores eksperter, hvis I søger rådgivning om hvorvidt SMS PASSCODE, er den rette løsning til jeres behov. Vi ser frem til at høre fra jer. 

    

    Zentura tilbyder - Rådgivning, opsætning og drift af SMS PASSCODE løsninger
    + Kontakt os