24/7
Support af IT

Advida

En årlig strømbesparelse på mere end Kr. 20.000,- var blandt gevinsterne, da Advida med deres 20 medarbejdere i maj 2014 skiftede til en komplet outsourcet hostingløsning leveret af Zentura.

Kravene var en sikrere og mere stabil IT platform, samt at øge medarbejdernes fleksibilitet og produktivitet. Man ønskede at have en hverdag fri for bekymringer omkring IT drift, og samtidig gøre op med præmissen om arbejdsstationen som en stationær plads på kontoret. Desuden var det ledelsens ønske at sikkerheden og brugeroplevelsen ved f.eks. at arbejde hjemmefra skulle være af samme kvalitet, som ved at arbejde fra kontoret.

Valget faldt på Zentura Business Cloud, som adskilte sig fra konkurrenterne på flere væsentlige parametre.

Advokat og Partner i Advida Jens Klokhøj:
”Zentura har i den grad løftet opgaven, og alt har været professionelt håndteret lige fra rådgivningsfase og implementering til drift og service. Zentura Business Cloud har indfriet alle krav og ønsker, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. ”  

Da Advida bl.a. håndterer personfølsomme data, er IT sikkerhed et essentielt parameter for virksomheden. Infrastrukturen i Zentura Business Cloud er baseret på dedikerede virtuelle servere, som opbevares i Danmarks sikreste datacenter. Al data overføres dagligt til et redundant setup i et geografisk adskilt datacenter, og sikres yderligere med en cloudbaseret backup.

Citrix XenApp kombineret med Multi-Factor Authentication fra SMS Passcode sørger for fleksibilitet samt et højt og ensartet sikkerhedsniveau – uanset hvor medarbejderne befinder sig, og uanset om de arbejder via stationær PC, laptop eller tablet.

Zentura fjernede Advida’s egne servere, og udskiftede de stationære arbejdsstationer med tynde klienter fra Dell WYSE. Resultatet er en årlig strømbesparelse på ml. 10-12.000 kWh.

Advokat og Partner i Advida Jens Klokhøj:
”Vi havde et ønske om en miljøvenlig IT løsning, men var ikke 100% sikre på, hvor meget omlægningen ville betyde. Besparelsens størrelse er vi naturligvis rigtig glade for, og den går godt i tråd med Advida’s grønne målsætninger”.

Dell WYSE terminalerne har et strømforbrug på 8 W, og med de nye Dell WYSE All in One produkter, hvor terminalen er indbygget i skærmen, har man med et forbrug på 30 W. allerede sikret sig et lavere strømforbrug, end sammenlignet med mange standard skærme i samme størrelse.

Ønsker I også at spare på strømmen – kontakt os venligst.

www.advida.dk

+ Kontakt os