24/7
Support af IT

Zentura

 

Om os

Hos Zentura er vi specialister i rådgivning, implementering, drift og support af forretningskritiske IT-løsninger. Siden 2010 har virksomheden været en garant for tilfredshed blandt et støt stigende antal kunder.

Vi tror på ærlighed og grundighed, og har altid et skarpt fokus, på at holde os til de arbejdsområder og produkter, vi er eksperter indenfor.

Vi er en stærk samarbejdspartner i levering af hostingløsninger til det danske SMB-marked, og alle vore produkter designes og drives på baggrund af de højeste standarder for branchen.

Vi råder desuden over nogle af de højest certificerede Citrix konsulenter i Danmark, og har opsat flere af de største Citrix løsninger på dansk grund.

Tag en uforpligtende snak med os, hvis du har konkrete IT udfordringer, eller blot ønsker kompetent sparring om jeres IT platform.

  + Kontakt os
   

  Værdigrundlag

  Troværdighed

  Troværdighed er en del af vores kerneværdier. Det betyder at vi holder kunderne i fokus, lever op til vores aftaler, og har et meget højt niveau af faglighed, til at understøtte vores overbevisninger.

  I kan stole på os.

  Service

  Zentura er en full-service IT leverandør, og med os som leverandør kan I fokusere på jeres forretning, og trygt overlade IT driften til os.

  Vores servicemedarbejdere er højt certificerede, og vi bestræber os altid på at være så informative og proaktive som muligt i vores kundekommunikation.

  Vi slipper ikke en servicesag før den er løst, og kunden er tilfreds. Det er vores erklærede mål at levere landets bedste kundeservice.

  Ansvarlighed

  Zentura er en ansvarlig virksomhed, som tager jeres sikkerhed seriøst. Alle aspekter af Zentura er minutiøst gennemgået, og lever op til de mest kritiske standarder i branchen.

  Så vidt det er muligt tænker vi ressourcebevidsthed ind i vores løsninger. Det betyder f.eks. at vi vil anbefale det hardware, som vil give jer den bedst mulige oplevelse i hverdagen, og samtidig have overvejet, om vi kan spare på jeres strømforbrug. Det giver både mening for miljøet og vores kunders elregning.

  Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale om jeres behov og ønsker

   

   + Kontakt os
    

   Downloads

   Her kan du downloade forskellige relevante dokumenter for Zentura A/S. Kontakt os venligst for uddybning eller anden information. 

   Zentura har gennemfører årligt en ISAE 3402-ll erklæring. 

   Vores ISAE 3402-ll er valideret af en professionel og uvildig IT revisor, som har godkendt at Zentura opfylder de krav som er omfattet af standarden.

   ISAE erklæringen er en garanti for at Zentura har kontrolleret alle aspekter af vores drift, processer, egenkontrol, risikovurderinger og sikkerhed. Download herunder. 

   Download seneste ISAE 3402-II erklæring 

    

   Zentura's seneste Årsregnskab kan downloades herunder: 

   Zentura Årsregnskab for 2016

    

   + Kontakt os
    

   Vores samarbejdspartnere

   For at kunne tilbyde vores kunder markedets bedste løsninger, samarbejder vi med udvalgte partnere, som vi ved, lever op til vores høje krav til kvalitet og sikkerhed.

    + Kontakt os
     

    Job hos Zentura

    Brænder du for at levere god service og kvalitetsprodukter? Ønsker du en indholdsrig og spændende arbejdsdag? Så er du måske vores næste kollega.

    Zentura er en dynamisk og professionelt drevet virksomhed med højt til loftet og en fri og omgængelig tone. Vi har en stabil og sund vækst, hvorfor vi altid er åbne, for at høre fra kompetente ansøgere.
    Send os gerne en ansøgning, hvori du beskriver dig selv, dine kompetencer og forventninger til et nyt job sammen med et CV med dine erfaringer.

    Benyt venligst mailadressen job @ zentura.dk, og kald din henvendelse 'Ansøgning'

    + Kontakt os